Genieten in de natuur van de ruimte & de rust. Iets huren, iets wat eenvoudig is, zonder poespas, betaalbaar en toch comfort, zodat de auto niet hoeft te worden volgepropt met een tent, slaapzakken, potten & pannen. En zodat de caravan achter de auto hangen ook geen optie hoeft te zijn?

binnenkant zithoek


Dan hebben wij de Ieniemienie, een kleine blokhut voor 1 à 2 personen. De Ieniemienie, onze “houten” tent, heeft de afmeting van 2.00 x 2.40 meter. Voorzien van diverse electrapunten en lampen, is al het comfort aanwezig. Geen ramen, maar charmante luikjes sluiten de Ieniemienie af, de Ieniemienie is daarom alleen geschikt voor de verhuur in de warmere maanden. Klein, bescheiden maar wel voorzien van alle gemakken. In de Ieniemienie staat een twee-persoons bed met dekbed van 240x200 en twee kussens, een heerlijke bank met losse kussens, een eettafeltje en een stoeltje. Ook een waterkoker en koffiezetapparaat behoren tot de inventaris. Natuurlijk zijn er ook alle potten, pannen, serviesgoed en bestek aanwezig om voor de deur in onze “openlucht” keuken een heerlijke maaltijd te bereiden. En daar staat ook de BBQ voor algemeen gebruik, met het zonnetje in de rug is het er heerlijk koken.

ieniemienie-met-uitzicht Ieniemienie


In de cave, de ruimte onder ons huis bevinden zich het toiletten & de badkamers, de wasmachine, centrifuge en de magnetron. Hier staan ook de twee koelkasten voor algemeen gebruik, voor de gasten van de Ieniemienie is er ook een plekje gereserveerd. Ook de kant & klare maaltijden en de overheerlijke jams & likeurtjes staan te wachten om geconsumeerd te worden. De Ieniemienie huren betekent zeer comfortabel “kamperen”, eigenlijk een soort Glamping.
Bij reservering betaalt men de helft van het bedrag vooruit, de rest van het bedrag dient uiterlijk zes weken voor aankomst op onze rekening te staan.
De wisseldag is zaterdag, vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 15.00 uur.
De verplichte schoonmaakkosten zijn € 12,50 Er wordt verwacht dat men de Ieniemienie netjes en opgeruimd achterlaat met afgehaald beddengoed. De prijzen zijn inclusief water- en elektra verbruik.

Prijzen per week Ieniemienie
(1 of 2 persoons)

Mei & Juni € 175,- (1 persoon)
Juli & Augustus € 200,- ( 1 persoon)
Juli & Augustus € 225,- ( 2 personen)
September & Oktober € 175,- (1 persoon)
September & Oktober € 200,- (2 personen)


Ook is er de mogelijk tot verhuur van diverse linnenpakketten.

Per nacht wordt er een toeristenbelasting geheven van € 0,50 per persoon boven de 18 jaar, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden na afloop van het verblijf.
Hond extra schoonmaak kosten € 5,-
 
Annuleringsvoorwaarden
Bij het annuleren van uw boeking hanteren wij de volgende voorwaarden.
Annuleren per aangetekende brief. Afhankelijk van het aantal dagen voor de
geplande aankomst datum  zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:
 
A) Bij annulering tot 56 dagen voor geplande aankomst datum 20% van het bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geplande aankomst datum 50% van het bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geplande aankomst datum 75% van het bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geplande aankomst datum 100% van het bedrag


Mail