Ons natuurhuisje bevindt zich op ons achtererf en kijkt uit op onze moestuin. Het Chalet is geschikt voor maximaal 5 personen, is volledig geïsoleerd en heeft een afmeting van 4.00 x 5.00 meter. Voor het Chalet staat een luifel waar het heerlijk toeven is tijdens de warme zomerdagen en ook tijdens een regenbui blijft het er hier droog. De houten picknick tafel is een prima plek om in de open lucht de maaltijd te gebruiken.

Chalet-met-hangmat Chalet-met-weiland

In de aparte slaapkamer heeft een twee-persoons bed compleet met dekbed van 240x200 en vier kussens. De bedstede is de derde & vierde slaapplaats, ieder met een dekbed van 150x200 en twee hoofdkussens, met ernaast een kast voor de spullen. In het woongedeelte staat een zit-eethoek voor 4 personen en een ladekast voor de mee gebrachte kleding. De bank kan tevens dienst doen als 5e slaapplaats. Ook staat daar het keukenblok met koelkast en kooktoestel, koffiezetapparaat en waterkoker. Tevens zijn alle potten, pannen en overige benodigde keukenspullen aanwezig. Ook het servies met bestek om het verblijf tot een waar gastronomisch hoogtepunt te maken ontbreken niet, want ja een verblijf in Frankrijk betekent toch vaak veel en vooral lekker eten.

chalet_keuken chalet_stapelbed chalet_zithoek

Het Chalet is ook geschikt voor verhuur tijdens de koudere wintermaanden. Het Chalet is voorzien van dubbel glas en geïsoleerde wanden. Daarnaast staat er een petroleum kachel mocht het weer het laten afweten. In een mum van tijd is het hiermee heerlijk warm.

slaap-opberg-Chalet slaap-Chalet slaapkamer-Chalet

 In de cave, de ruimte onder ons huis, zijn de toiletten en ruime familiebadkamers, de wasmachine, centrifuge en de magnetron. Ook de kant & klare maaltijden en de overheerlijke jams & likeurtjes van het groenten & fruit uit eigen tuin staan klaar voor gebruik.
Zittend onder de luifel na een warme en lome dag. Zo rond een uur of zes/zeven. De zon is iets van zijn kracht verloren en het mooiste moment van de dag breekt aan. Genietend van een kopje thee of een wijntje, rondkijkend in de natuur met al haar diverse vlinders, het weidse uitzicht en vooral de rust, veel rust.

woon-keuken-Chalet zit-Chalet

Bij reservering betaalt men de helft van het bedrag vooruit, de rest van het bedrag dient uiterlijk zes weken voor aankomst op onze rekening te staan.
De wisseldag is zaterdag, vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 15.00 uur.
De verplichte schoonmaakkosten zijn € 25,- voor 2 personen en € 30,- voor meer dan 2 personen.
Hond extra schoonmaak kosten € 10,-
Er wordt verwacht dat men het Chalet netjes en opgeruimd achterlaat.
De prijzen zijn inclusief water- en elektra verbruik, exclusief gas voor de petroleumkachel.

Prijzen per week Chalet (2 tot 4 persoons)
September t/m Juni € 350,-
Juli t/m augustus  € 450,-

 
Ook is er de mogelijk tot verhuur van diverse linnenpakketten.

Per nacht wordt er een toeristenbelasting geheven van € 0,50 per persoon boven de 18 jaar, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden na afloop van het verblijf.
 
Annuleringsvoorwaarden
Bij het annuleren van uw boeking hanteren wij de volgende voorwaarden.
Annuleren per aangetekende brief. Afhankelijk van het aantal dagen voor de
geplande aankomst datum  zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:
 
A) Bij annulering tot 56 dagen voor geplande aankomst datum 20% van het bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geplande aankomst datum 50% van het bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geplande aankomst datum 75% van het bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geplande aankomst datum 100% van het bedrag

Mail