Op onze camping staat Caralet (onze ingepakte caravan) klaar voor de verhuur. We hebben een chalet om de caravan heen gebouwd, geen stoffen voortent maar een houten variant biedt voldoende ruimte aan maximaal 4 gasten en alle meegebrachte spullen. In ons kampeerbos naast de klimboom midden tussen de weilanden bevindt zich de Caralet.

caralet_voor_binnen

Vergeleken met het huren van de Gîte is het wel wat eenvoudiger, maar dit heeft ook zeker zijn charme. Heerlijk koken, staand in de zon, is hier een voorbeeld van. Uiteraard kan er ook binnen in de Caralet gekookt worden, maar waarom zou u? In de cave, de ruimte onder ons huis vindt u de toiletten & de douches, de wasmachine, centrifuge en de magnetron. Ook de kant & klare maaltijden en de overheerlijke jams & likeurtjes staan klaar voor gebruik. Net als de verse croissantjes en broodjes die de bakker iedere dag komt brengen.

Wanneer u bij ons de Caralet wilt huren, bent u toch van alle gemakken voorzien. Geen gesleep met een caravan achter de auto, wel het gemak van dit overzichtelijk, ingerichte fenomeen. Comfortabel kamperen à la campagne. De Caralet is ook geschikt voor huren gedurende de wintermaanden, volledig geïsoleerd, aangesloten op electra en voorzien van diverse lampen en een petroleumkachel. De ramen zijn voorzien van horrengaas en de Caralet is compleet ingericht. Een waterkoker, een koffiezetapparaat en alle potten, pannen, serviesgoed en bestek zijn aanwezig. En natuurlijk ook een koelkast en een twee-pits gasfornuisje.

caralet_raamkant caralet_zithoek

In de Caralet is een vast bed, bestaande uit twee lattenbodems met 2 één-persoons matrassen van 90x200, twee dekbedden van 140x200 en vier hoofdkussens. En in het voorgedeelte van de houten ombouw is de ruime U bank in een handomdraai omgebouwd tot royaal twee-persoons bed, zodat ook een gezelschap van 4 personen kan verblijven in onze Caralet.


de-bank-wordt-bed-1 bed-binnenin

Bij reservering betaalt men de helft van het bedrag vooruit, de rest van het bedrag dient uiterlijk zes weken voor aankomst op onze rekening te staan.
De wisseldag is zaterdag, vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 15.00 uur.
De verplichte schoonmaakkosten zijn € 17,50 voor 2 personen en € 25,- voor meer dan 2 personen.
Hond extra schoonmaak kosten € 7,50
Er wordt verwacht dat men de Caralet netjes en opgeruimd achterlaat.
De prijzen zijn inclusief water- en elektraverbruik, exclusief gas voor de petroleumkachel.

Prijzen per week Caralet
(2 tot 4 persoons)

September t/m Juni € 250,- (1-2p) / € 275,- (3-4p)
Juli t/m augustus € 300,- (1-2p) / € 325,- (3-4p)


Ook is er de mogelijk tot verhuur van diverse linnenpakketten.

Per nacht wordt er een toeristenbelasting geheven van € 0,50 per persoon boven de 18 jaar, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden na afloop van het verblijf.
 
Annuleringsvoorwaarden
Bij het annuleren van uw boeking hanteren wij de volgende voorwaarden.
Annuleren per aangetekende brief. Afhankelijk van het aantal dagen voor de
geplande aankomst datum  zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:
 
A) Bij annulering tot 56 dagen voor geplande aankomst datum 20% van het bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geplande aankomst datum 50% van het bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geplande aankomst datum 75% van het bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geplande aankomst datum 100% van het bedrag


Mail