Onze kleinschalige familiecamping is gesitueerd in een kampeerbos op een heuvel waar we plek hebben voor een aantal tenten en vouwwagens, in totaal zijn er maximaal 9 plaatsen. Alle plaatsen kennen zon en schaduw, de meeste met een plek om de meegebrachte hangmat op te hangen en allemaal een afgevlakt stuk om de tent op te zetten. De plaatsen zijn zeer ruim opgezet en omdat we een echte familiecamping zijn, willen we graag een ieder alle ruimte en rust bieden. Electra-aansluiting hebben we maar op enkele plaatsen, maar met twee ruime koelkasten (met vriesvak) voor algemeen gebruik, geeft dat geen probleem.

spelen_voor_kleintjes lekker_relaxen kampeerauto

Voor de kleinere kampeerdertjes onder ons staan er bij de grote kastanjeboom aan de rand van het open veldje een zandbak & glijbaan en hangen er twee schommels & een klimtouw. Tekenen aan de ronde tafel, spelen in één van de geheime hutten of gewoon lekker hangen rondom de klimboom kan naar hartenlust worden gedaan, terwijl pappa en mamma tijd hebben voor een boekje bij de tent. Immers als de kinderen het naar hun zin hebben, kunnen de ouders ook genieten van de vakantie.
Het hele terrein is veilig omheind, het meertje is alleen toegankelijk via het bospad van circa 150 meter. In het meertje kan er worden gezwommen, gevaren met één van de twee boten die klaarliggen (of in de meegebracht opblaasboot) en worden gevist (hengels zijn ook aanwezig)

eriba Joppe-en-Hanne-op-de-camping naast-de-speelboom

Natuurlijk mag er gekookt worden bij de tent, maar om een ontspannen vakantiesfeer te verhogen kan er ook gebruik worden maken van onze “openlucht” keuken, een aanrecht met koud water en een kooktoestel. Ook de BBQ staat ter beschikking net als de twee grote picknicktafels onder het afdak. Naast de buitenkeuken staat voor de moedigen een koud water douche, met temperaturen die kunnen oplopen tot 35 graden is het een welkome afkoeling. En verspreid over het kampeerterrein staan er diverse houten picknicktafels voor iedereen om lekker aan te eten, een krantje te lezen of te genieten van de gezelligheid om ons heen.


Camping_plein Buitenkeuken Overzicht buitenkeuken

Warm water is er in de cave, de ruimte onder ons huis. Daar bevinden zich ook de toiletten en de familiebadkamers met babybadje. Tevens staan er twee koelkasten met vriesvak voor ieders gebruik. Ook het wassen van de kleding behoort hier tot de mogelijkheden, tegen betaling kan er een was worden gedraaid in de wasmachine. Er is een losse centrifuge voor de handwasjes en een magnetron aanwezig voor de kant & klare maaltijden of voor het opwarmen van babyflesjes.

douche3 spoelruimte douche

Voor de meer avontuurlijke kampeerders bieden wij de mogelijkheid de tent op te zetten aan de rand van ons meertje, onderaan de kampeerheuvel. Hier zijn twee kampeerplaatsen waar optimaal genoten kan worden van de ultieme “natuur” sensatie. Er is geen stromend water, geen elektriciteit, “wild” kamperen midden in de pure natuur. De plaatsen zijn daarom niet geschikt voor kampeerders onder de 10 jaar. De tentplaatsen bij het meertje zijn alleen geschikte voor de wat kleinere tenten. ‘s Morgens bij het openen van de ogen, een frisse duik in het meertje voor de “deur” en ‘s avonds meer sterren dan ooit gezien. Het enige risico is dat de nieuwsgierige koeien van de buren even op visite komen, staande achter een veilige omheining.

Meertje-waterkant Allemaal-eten


Voor alle boodschappen ca. 150 meter het bospad op en af. De kookgelegenheid op het achtererf staat klaar voor gebruik. Maar ook koken bij het meertje op een butagas stel kan, dit in overleg met ons wegens eventueel brandgevaar. Zo is een open vuur niet toegestaan.Prijzen kamperen à la Ferme

Staanplaats
Per nacht per tent €17,50
Per persoon per nacht (+ 7 jaar) € 3,50
Per persoon per nacht (- 7 jaar) € 2,50
Elektra per dag (indien gewenst) € 3,50
Hond € 1,- per nachtOok is er de mogelijk tot verhuur van diverse linnenpakketten.

Toeristenbelasting per nacht € 0,20 per persoon + 18 jaar, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden na afloop van het verblijf.
 
Annuleringsvoorwaarden
Bij het annuleren van uw boeking hanteren wij de volgende voorwaarden.
Annuleren per aangetekende brief. Afhankelijk van het aantal dagen voor de
geplande aankomst datum  zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:
 
A) Bij annulering tot 56 dagen voor geplande aankomst datum 20% van het bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geplande aankomst datum 50% van het bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geplande aankomst datum 75% van het bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geplande aankomst datum 100% van het bedrag


Mail