Op ons achtererf staat een prachtig zonnig huisje, de Case. Groter dan de Ieniemienie, iets kleiner dan het Chalet en geschikt voor 2 personen. Volledig geïsoleerd en voorzien van openslaande deuren om heerlijk te genieten van de zon en het uitzicht op de moestuin.
De Case heeft een vaste bank plus tafel en een bedstede met een twee-persoons bed van 140x200 uitgerust met een dekbed van 240x200 inclusief dubbele hoofdkussens. In de nis aan het voeteneinde is er plek om de kleding op te bergen. De beschikking over een gasfornuisje, koffiezetapparaat & waterkoker en al het servies & bestek, potten & pannen. In de ruime koelkast is voldoende plaats voor alle Franse heerlijkheden en de meegebrachte boodschappen. Aan de overzijde van de moestuin bevindt zich de gemeenschappelijke buitenkeuken met koud stromend water en een openlucht kookgelegenheid.

keuken-Case. zitgedeelte Case

Want ondanks dat er in de Case gekookt worden, met het zonnetje in de rug lekker buiten de maaltijd bereiden… wie wil dat nou niet? In de Cave, de ruimte onder ons huis zijn de toiletten en de douches, de warm water voorziening, de wasmachine, centrifuge en de magnetron. Ook de kant & klare maaltijden en de overheerlijke jams & likeurtjes staan klaar voor gebruik. De Case is ook geschikt voor huren gedurende de wintermaanden, volledig geïsoleerd, aangesloten op elektra en voorzien van diverse lampen en een petroleumkachel.

opbergruimte slaapplek-Case


Bij reservering betaalt men de helft van het bedrag vooruit, de rest van het bedrag dient uiterlijk zes weken voor aankomst op onze rekening te staan. De wisseldag is zaterdag, vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 15.00 uur. De verplichte schoonmaakkosten zijn € 17,50 Er wordt verwacht dat men de Case netjes en opgeruimd achterlaat. De prijzen zijn inclusief water- en elektra verbruik, exclusief brandstof voor de petroleumkachel.

Prijzen per week Case (2 persoons)
September t/m Juni € 275,-
Juli t/m augustus € 325,-

 
Ook is er de mogelijk tot verhuur van diverse linnenpakketten.

Per nacht wordt er een toeristenbelasting geheven van € 0,50 per persoon boven de 18 jaar, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden na afloop van het verblijf.
Hond extra schoonmaak kosten € 7,50
 
Annuleringsvoorwaarden
Bij het annuleren van uw boeking hanteren wij de volgende voorwaarden.
Annuleren per aangetekende brief. Afhankelijk van het aantal dagen voor de
geplande aankomst datum  zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:
 
A) Bij annulering tot 56 dagen voor geplande aankomst datum 20% van het bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geplande aankomst datum 50% van het bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geplande aankomst datum 75% van het bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geplande aankomst datum 100% van het bedrag


Mail