Ingerichte tent “Paradis”

Altijd al willen kamperen maar niet in het bezit van een tent? Op de camping staat onze ruime Karsten tent van 3.50x3.50 met voortent klaar, ingericht met 2 luxe Aupingmatrassen op een spiraalbodem voorzien van linnengoed. De tent is per nacht (met een minimum van 2 nachten) beschikbaar voor de verhuur. Er is een mogelijkheid tot bijzetten van 2 kindermatrassen om zo met maximaal 4 personen te genieten van een heerlijke vakantie op de camping. In de tent hangen diverse lampen op batterijen want electra is er niet i de tent. Naast de speelboom aan de rand van het open veld staat de tent in Juli & Augustus te wachten als tijdelijk onderkomen. Met gebruik van onze gemeenschappelijke buitenkeuken waar al het bestek, servies, potten en pannen te vinden zijn, als ook het koffiezetapparaat, het gasfornuis en zelfs de royale bbq.

_DSC6209 _DSC6188


In de cave, de ruimte onder ons huis bevinden zich het toiletten & de badkamers, de wasmachine, centrifuge en de magnetron. Hier staan ook de twee koelkasten voor algemeen gebruik. Ook bevind zich hier de WIFIgrot, de plek waar geïnternet kan worden en er diverse stroompunten te vinden zijn. De tent Paradis huren betekent zeer comfortabel “kamperen”, eigenlijk een soort Glamping.

Bij reservering betaalt men de helft van het bedrag vooruit, de rest van het bedrag dient uiterlijk zes weken voor aankomst op onze rekening te staan. Vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 15.00 uur. Er wordt verwacht dat men de tent Paradis netjes en opgeruimd achterlaat met afgehaald beddengoed.


_DSC6162 _DSC6200

Natuurlijk mag er gekookt worden bij de tent, maar om een ontspannen vakantiesfeer te verhogen kan er ook gebruik worden maken van onze “openlucht” keuken, een aanrecht met koud water en een kooktoestel. Ook de BBQ staat ter beschikking net als de twee grote picknicktafels onder het afdak. En verspreid over het kampeerterrein staan er diverse houten picknicktafels voor iedereen om lekker aan te eten, een krantje te lezen of te genieten van de gezelligheid om ons heen.

Buitenkeuken Overzicht buitenkeuken

Warm water is er in de cave, de ruimte onder ons huis. Daar bevinden zich ook de toiletten en de familiebadkamers met babybadje. Tevens staan er twee koelkasten met vriesvak voor ieders gebruik. Ook het wassen van de kleding behoort hier tot de mogelijkheden, tegen betaling kan er een was worden gedraaid in de wasmachine. Er is een losse centrifuge voor de handwasjes en een magnetron aanwezig voor de kant & klare maaltijden of voor het opwarmen van babyflesjes.

douche3 spoelruimte douche
Prijzen per week tent Paradis

Juli t/m augustus per nacht € 30,- (1-2p) / € 50,- (3-4p)
Ook is er de mogelijk tot verhuur van diverse handdoekpakketten.
Tevens is er de mogelijkheid om een linnenpakket te bestellen. Per nacht wordt er een toeristenbelasting geheven van € 0,20 per persoon boven de 18 jaar, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden na afloop van het verblijf.  

Annuleringsvoorwaarden:
Bij het annuleren van uw boeking hanteren wij de volgende voorwaarden. Annuleren per aangetekende brief. Afhankelijk van het aantal dagen voor de geplande aankomst datum  zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:

A) Bij annulering tot 56 dagen voor geplande aankomst datum 20% van het bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geplande aankomst datum 50% van het bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geplande aankomst datum 75% van het bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geplande aankomst datum 100% van het bedrag


Mail