Vakantie augustus 2018

Wat een heerlijke Plek is en blijft Pébru toch! Wij zijn hier voor de 3e keer neergestreken, dit keer niet in het gezellige en cozy chalet, wel met eigen tent op de prachtige plekken.

Babs is een fantastische, zorgzame gastvrouw en met haar prachtige lach een heerlijke verschijning.
Ze kent de omgeving op haar duimpje en geeft je graag alle tips voor een goed verblijf. Of je nu alleen bent of met je gezin, kleine of grote Kids, iedereen voelt zich thuis

De camping kleinschalig wat het makkelijk maakt contact te leggen. kindjes spelen met elkaar en het meertje beneden een plek om te zoenen.

Wij gaan zeker nog weer terug naar Pébru!

Corien


Vakantie juli/augustus 2018

"We hebben een heerlijke vakantie gehad bij Babs. Dit was onze eerste keer op een hele kleine camping en we wisten niet zo goed wat we daarvan zouden vinden. Maar het bleek een mooie en sfeervolle camping waarbij Babs een zeer goed oog heeft voor details en zorgt voor een comfortabel en gezellig verblijf. Door de gastvrijheid voel je je meteen thuis. Onze kinderen van 5 en 3 jaar konden heerlijk in alle vrijheid spelen met de andere kinderen. Ze hebben genoten en wij ook! We zijn zelfs nog iets langer gebleven, gelukkig was er nog plaats. We hebben daarmee 3 huisjes mogen bewonen, hele fijne plekjes om te vertoeven. Pébru ligt wat afgelegen, je moet bereid zijn steeds min. 20 min te rijden, maar dat was zeker de moeite waard. We zijn blij dat we dit bijzondere plekje hebben mogen ontdekken!"

We wensen jullie een fijn en vrolijk kerstfeest en de beste wensen voor jullie in 2019! Wie weet tot ziens 😊

Hartelijke groeten van Robin, Lize, Siem en Mirjam

Vakantie juli 2018

Al 3 jaar staat Pébru op m'n verlanglijstje..
Waarom? De site onthuld de typische Franse sfeer, rust, ruimte en gezellig. In 't echt is 't veel leuker..!
Een hele kleine camping midden op het platteland. Niet dat 't plat is.. Nee, in tegenstelling. Het is op 600 meter hoogte(wat heerlijk koel is op hete dagen) en de wegen zijn kronkelig en voeren je mee langs kleine lintdorpjes en de bergen in.

We hebben gelogeerd bij de familie Mollema. Zo voelde het. Persoonlijk, geïnteresseerd, behulpzaam, lief en bovenal gezellig! Het is een unieke sfeer die Babs heeft weten te creëren op Pébru.
Onze kinderen hebben genoten, net als wij. Het meertje, idyllisch, heerlijk koel altijd. Op hete dagen fantastisch. De "allesisaanwezig" sfeer. Of 't nu kruiden en pannen bij de fantastische buitenkeuken is, of alle benodigdheden om af te wassen, biologische sappen, pasta, groente of vlees is. Echt Alles is er!!
De kinderen speelde allemaal met elkaar. De supersub was geweldig.. Met zo veel mogelijk kids op de sub staan en kijken hoe lang je kunt blijven staan. De speelboom, fietsen, steps, tennis, voetbal, hangmatten.. Noem 't op.. Echt bijzonder.
Met elkaar eten als René Fumée kwam. Maar ook bij de buitenkeuken was 't vaak gezellig.

In de omgeving kun je van alles beleven en advies vragen aan Babs. Het zwembad in Argentat is ook een leuke afwisseling op hete dagen ! Heel mooi!
De watervallen, de kastelen, paardje rijden, kanoën. Het was allemaal leuk. Maar wat 't zo leuk maakte was Babs. Met haar verhalen, alles voor je regelen, de liefde waarmee ze haar toko runt..

Het voelde heel warm.
Dankjewel voor deze ervaring!
We houden jullie in ons hart en komen zeker nog een keer terug.

Liefs,

Finn, Senn, Loren
Robin en Christine