Augustus 2010

Onze vakantie in Pébru was top.
We hebben genoten van de eenvoud van het Franse buitenleven.
Wat een stilte...
Wat een sterren...
Wat (in tegenstelling wat andere mensen vaak zeggen) aardige Fransen.
 
Jullie formule is ook erg prettig... een gespreid bedje wordt door jullie letterlijk genomen.Dit was wat je noem een ontspannen relaxte vakantie. Genoeg te doen ook voor de avontuurlijke momenten... en wanneer wij ons verveelde was er door jullie genoeg nagedacht over een invulling. Wat ons betreft was het niet de laatste Frankrijk ontmoeting.
Een hartelijke koude natte groet uit Dordrecht.
 
Ard, Angela & Jos 

Augustus 2010

Terwijl William genoot van de fotocursus met Patrick, verkenden Lola de hond, en ik de omgeving te voet. Een prachtige omgeving om te wandelen en tot rust te komen, met steeds weer mooie uitzichten en romantische valleitjes. Ook van de fauna genoten. De Limousine koeien zijn leuk om naar te kijken, maar voor de vogelaar en liefhebbers van dassen, herten, zwijnen en ander wild valt er ook genoeg te ontdekken. Leuke dorpjes en stadjes met oude burchten, kerken en plaatselijke marktjes zijn op korte rij-afstand.
Al met al een heel fijn vakantieadres, mede natuurlijk door de sfeer die Babs en Patrick op het terrein en met hun gasten creëren.

Ilona

Augustus 2010

Wij hebben genoten van het verblijf bij jullie op de camping. Door de kleinschaligheid en jullie gastvrijheid hebben jullie heel persoonlijke camping waar de mensen gemakkelijk contact met elkaar maken. Er is veel rust en ruimte. Wij konden dat erg waarderen.
 
Onze tweede week in Bretagne was vooral gezellig omdat we daar met vrienden stonden. De camping aldaar was in geen enkel opzicht te vergelijken met die van jullie. Evengoed hebben we daar ook een goeie tijd gehad. Inmiddels weer thuis en zijn we alweer aan de slag. Gelukkig is het hier ook zomers weer en kunnen we lang buiten zitten met een wijntje.
 
We wensen jullie alle goeds en wie weet tot ziens!
 
Groetjes Sandor Liesbeth en Maike

Juli 2010

Al enkele jaren komen wij als gezin op de camping van Patrick en Babs. We hebben ondertussen bijna op elke plek gestaan en in elk huisje geslapen. De natuur, de omgeving en de vriendelijkheid van B en P trekt ons elke keer weer naar Pebru.

Alles ziet er verzorgd uit, met aandacht voor details. Ieder  huisje ziet er idyllisch uit. De meiden van P en B komen elke dag wel even langs om een praatje te maken. We genieten volop tijdens een bezoekje van hen. ’s Avonds bestel je brood en de volgende ochtend eten we (soms zelfs warm) een croissantje of een broodje. Van de zelf geteelde sla maken we lekkere salades en de jam wordt door onze meiden dubbeldik op het stokbrood gesmeerd.

Het sanitair ziet er schoon uit en is handig in gebruik (ook voor kinderen). Al met al een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan Pebru.

Vriendelijke groeten de familie Bergsma

Juli 2010

Wij hebben met ons gezin bijna drie weken op de camping in Pebrú gestaan bij Patrick en Babs. Hier zagen we van te voren wel een beetje tegen op. Wat tref je namelijk aan, een kleine camping zonder animatie en zwembad? Onze kinderen Tim en Marjolein (9 en 13) maakte van te voren al duidelijk dat dit een probleem ging worden. Niets van dat alles! We hebben een heerlijke tijd gehad. Prachtige ligging met een ruime plek onder de bomen. Daarnaast was er genoeg te doen in de buurt. Lekker wandelen en met de auto binnen een acceptabel reisafstand veel te beleven. Ons gezin heeft zich dan ook prima vermaakt. En niet op de laatste plaats omdat Patrick en Babs ervoor zorgden dat er een prima sfeer was en dat wij aan niets tekort kwamen. Kortom, een erg gezellige kleine familiecamping die wij van harte kunnen aanbevelen. In november ga ik zelfs voor een week terug voor het volgen van een fotocursus. Daar kijk ik nu al erg naar uit. Want de reacties van cursisten (mede campinggenoten), waren alleen maar positief. Patrick en Babs, ga zo door en verander wat ons betreft niets! 

Met hartelijke groet,
Edward. Annemieke, Tim en Marjolein Huizer

Juli 2010

Heerlijke plek! Ruimte, rust en veel verrassende plekjes. Niets is standaard, maar aan alles is gedacht.
Behalve aan Fransen; die hebben we niet op de camping gezien.
Een aanrader! Alleen de snoek hebben we niet gevangen.
 
Wouter, Mitzi & Inze

Juli 2010

Aanwezigen: twee ouders, drie kinderen (tussen 3 en 6 jaar). Datum: zomer 1010. Lokatie: Pebru. Eerste indruk van de omgeving: nooit geweten dat Frankrijk zo mooi is! Ver weg van de snelweg, tussen de bergen in en heerlijk rustig. Wij hebben genoten van 2,5 week Pebru. Oké, je moet even rijden om iets met de kinderen te ondernemen, maar dan zie je des te meer van deze prachtige omgeving.
Kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op de camping (met alle andere kinderen en vooral onder en bij de boom) en tijdens onze uitstapjes. Onze hoogtepunten? De camping zelf! Nee, dat is flauw (maar wel gemeend), dus hierbij ook nog het klauterkasteel (tours de Merle), de wandeling bij Gorges de la Jordanne en natuurlijk het zwemmeertje bij het plaatsje Camps.

Lieve Babs en Patrick: wat leuk dat wij jullie hebben leren kennen. Wij hebben de gezellige gesprekjes en jullie gastvrijheid iedere dag zeer gewaardeerd, alsook de heerlijke ontbijtjes, de verrukkelijke kersen, de door jouw gemaakte quiches, je adviezen over de omgeving, jullie gasten en natuurlijk van jullie tuin waar we samen naar het WK mochten kijken. We komen graag een keer terug.

Niels, Jacqueline, Hidde, Kjell en Kiki

Juli 2010

Bedankt voor de mooie dagen die we in jullie familiale en mooi-geroneveerde paradijs hebben mogen doorbrengen. Wij waren er al wild van, maar onze kids nog meer! Konden we die klimboom maar mee naar huis nemen!

Babs, je bent een super-gastvrouw, doe zo verder! Luc, Majo, Bo en Linus.

Juli 2010

Wij hebben genoten van het verblijf bij jullie op de camping. Door de kleinschaligheid en jullie gastvrijheid hebben jullie heel persoonlijke camping waar de mensen gemakkelijk contact met elkaar maken. Er is veel rust en ruimte. Wij konden dat erg waarderen.
 
Groetjes Sandor Liesbeth en Maike

Mei 2010

Na een lange autorit kwamen we met zijn vieren in Pebru aan, wij weten er de weg, want al 11 jaar komen we in dit heerlijke oord. Auto bij de gite geparkeerd, uitgepakt en naar Babs op zoek gegaan en gevonden in de tuin achter het huis. Iedereen begroet en plannen gemaakt voor wat we deze week zouden gaan doen.

Ja, het is mei, kan het weer weleens tegenzitten, maar we hadden een hout- en gas kachel in de gite en iemand bij ons, die de houtkachel goed kon laten branden, we hebben er 's avonds met plezier gebruik van gemaakt. Ondanks het koude weer, weer genoten van de omgeving, Les Tours de Merle, waar mijn kleinzoon van 5 in de toren is geklommen en het heel spannend vond. Naar de watervallen van Murel geklommen, dankzij de uitleg van Patrick konden we er met de auto vrij dichtbij komen, na 5 minuten klauteren, lopen zagen we de watervallen al, schitteren. Fotografisch is het de moeite waard.

Aurillac met zijn mooie boogbrug, waar de trein over aankomt en de mooie oude binnenstad, afschuwelijk stadhuis helaas, heerlijk winkelen en buiten de oude stad de grote warenhuizen Argentat met zijn gezellige kade, op het terras bij Roger gezeten, was wel een beetje fris, maar het is daar heerlijk vertoeven en fotograferen. De barrages in de Dordogne en Maronne bekeken. Kleine dorpjes bekeken en rommelmarktjes bezocht.
 
De gite is van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht en een tuin, waar het heerlijk toeven is.
 
Wezen vissen in het meertje, mijn kleinzoon vond het heel spannend, heeft een visje gevangen en oma mocht het visje eraf halen, want dat visje was wel heel eng hoor. Hij heeft gezellig met Janna en Mina gespeeld en wij hebben er heerlijk naar zitten te kijken, relaxen heet zoiets. Pebru een gehucht in Frankrijk, waar je geweest moet zijn om het te kunnen beschrijven en te fotograferen, bedankt voor deze fijne relaxte week bij jullie.
 
Lilian,Remi,Damian en Pia uit Zoetermeer