Extra’s in Pebru

In Pébru hebben we een aantal extra’s die we onze gasten aanbieden.
DE BROODSERVICE
Iedere ochtend wakker worden met de geur van vers brood, wie wil dat nou niet. ’s Avonds voor 19.00 besteld, betekent de volgende ochtend een vers croissantje, stokbrood of zo’n heerlijk Campagrain, een volkoren brood met zaadjes en pitten.

En een avond vergeten te bestellen, geen nood, dan staat de bestelling van de dag ervoor klaar. Iedereen wil immers graag ontbijten!
Stacks Image 4716
RÉNE FUMÉE
Iedere dinsdag- en vrijdagavond in het hoogseizoen staat Réne Fumée vanaf 17.00 bij ons op het terrein. Ruben rookt ter plekke zalm, kip en handgedraaide worstjes in zijn eigengemaakte houtrookoven terwijl Von ondertussen de frites snijdt en bereidt.

Op de BBQ worden de spiesjes met kalkoen, garnalen en speklapjes gegrilt, een avond niet koken maar verwend worden met een heerlijke maaltijd gewoon bij ons op het achtererf.

De kosten bedragen € 7,50 voor een combinatie van kip of worst of vis met salade en frites. Een los bakje frites kost € 2,50 en de guirlande chips zijn € 2,00 per portie. En aan de dorstige mens is ook gedacht, allerlei drankjes zijn er te koop, zodat de maaltijd helemaal kompleet is.

www.renefumee.com
Stacks Image 4763
Digitale Fotografie Vakantie

Natuurlijk mag deze extra niet ontbreken op dit lijstje, voor en uitgebreide informatie neem een kijkje op onze website. Digitale fotografie Vakantie.nl
Stacks Image 533