Extra’s in Pebru

In Pébru hebben we een aantal extra’s die we onze gasten aanbieden.
DE BROODSERVICE
Iedere ochtend wakker worden met de geur van vers brood, wie wil dat nou niet. ’s Avonds voor 19.00 besteld, betekent de volgende ochtend een vers croissantje, stokbrood of zo’n heerlijk Campagrain, een volkoren brood met zaadjes en pitten.

En een avond vergeten te bestellen, geen nood, dan staat de bestelling van de dag ervoor klaar. Iedereen wil immers graag ontbijten!
Stacks Image 4716
RÉNE FUMÉE
Iedere dinsdag- en vrijdagavond in het hoogseizoen staat Réne Fumée vanaf 17.00 bij ons op het terrein. Ruben rookt ter plekke zalm, kip en handgedraaide worstjes in zijn eigengemaakte houtrookoven terwijl Von ondertussen de frites snijdt en bereidt.

Op de BBQ worden de spiesjes met kalkoen, garnalen en speklapjes gegrilt, een avond niet koken maar verwend worden met een heerlijke maaltijd gewoon bij ons op het achtererf.

De kosten bedragen € 7,50 voor een combinatie van kip of worst of vis met salade en frites. Een los bakje frites kost € 2,50 en de guirlande chips zijn € 2,00 per portie. En aan de dorstige mens is ook gedacht, allerlei drankjes zijn er te koop, zodat de maaltijd helemaal kompleet is.

www.renefumee.com
Stacks Image 4763
Massage

Omdat het vorig jaar zo’n groot succes is gebleken, masseren tijdens je vakantie, hebben we ook dit jaar een masseuse tot onze beschikking. Van 7 t/m 24 Augustus zet Annemieke D. hier haar tentjes op.
Als het weer meewerkt lekker in de buitenlucht onder de partytent en anders binnen, een rug, nek & schouder massage van een half uur, een klassieke of traditionele massage van een uur of zelfs anderhalf uur. Samen met Annemieke kan worden bepaald waar de voorkeur naar uitgaat, lekker ontspannen wegdromen of juist meer intensief de spieren aanpakken.
De kosten voor een half uur bedragen € 25, voor een uur € 45 en voor anderhalf uur € 60
www.bigwell.nl
Stacks Image 529
Pedicure

Ook dit jaar is ze er weer om te zorgen voor heerlijke zachte en gladde voeten.
Annemieke H. staat voor je klaar van 1 t/m 15 Juli om tijdens de vakantie de trouwe onderdanen te voorzien van een welverdiende ontspanning. Hetzij een voetverzorging hetzij een voetreflexmassage, in overleg kan er een plan de campagne worden gemaakt.
De kosten voor een pedicure zijn € 19,50 à € 28,50 en € 7,50 voor een behandeling voor de kleinere dametjes.

www.betterfeet.nl
Stacks Image 551
Digitale Fotografie Vakantie

Natuurlijk mag deze extra niet ontbreken op dit lijstje, voor en uitgebreide informatie neem een kijkje op onze website. Digitale fotografie Vakantie.nl
Stacks Image 533